Επενδύστε στο μέλλον

Αν αναρωτιέστε πώς θα εξασφαλίσετε μια ποιότητα ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε, αν θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα οικονομικό εφόδιο για τα όνειρά τους, αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στα επαγγελματικά σας, σας προσφέρουμε τη λύση. Δημιουργήστε το μέλλον που αξίζει σε εσάς και τους αγαπημένους σας.
Το πρόγραμμα Full [Life Plan] με τη δύναμη και τη φερεγγυότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής, δίνει στα χέρια σας μια επενδυτική ευκαιρία, για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας προσώπων.
Το Full [Life Plan] είναι ο επενδυτικός σύμβουλος και συνοδοιπόρος σας, για να σχεδιάσετε την ευέλικτη προοπτική δημιουργίας ενός κεφαλαίου που σας αξίζει, αποκομίζοντας και απολαμβάνοντας, τις καλύτερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεών σας.

Γιατί ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα επενδυτικά προγράμματα;

Γιατί είναι το μοναδικό πρόγραμμα που μειώνει τον επενδυτικό κίνδυνο όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης, του προγράμματός σας. Η επιλογή της διάρκειας, της προσωπικής σας επένδυσης, ορίζεται απο εσάς, από 10 έως 20 έτη, ανάλογα με τους μελλοντικούς σας στόχους.
Δημιουργήστε το κεφάλαιό σας, μέσω συγκεκριμένων μηνιαίων ποσών, στοχεύοντας στην επίτευξη των στόχων σας σε μακροχρόνιο ορίζοντα, για την κάλυψη μελλοντικών σας αναγκών και υποχρεώσεων.
Εξασφαλίστε τις σπουδές των παιδιών σας, δημιουργήστε προϋποθέσεις για την επαγγελματική σας ολοκλήρωση, ελαχιστοποιείστε την ανασφάλεια της περιόδου συνταξιοδότησής σας και κερδίστε ένα επιπλέον εισόδημα.

Χαρίστε στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε ένα δώρο ζωής και μια ευκαιρία πραγματοποίησης για τα μελλοντικά τους σχέδια και για όλα όσα ονειρεύονται.

Γίνετε εσείς ο δρόμος για την επίτευξη των ονείρων τους και να είστε σίγουροι ότι θα σας ευγωμονούν για πάντα.
Γιατί στη ζωή πρέπει να ονειρευόμαστε και να προγραμματίζουμε το μέλλον που μας αξίζει.
Μαζί θα συζητήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και σκέψεις για το μέλλον και θα δημιουργήσουμε απο κοινού, αυτό που αξίζει για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Επικοινωνήστε μαζί μας  εδώ