ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Πολλοί πιστεύουν ότι η ασφάλιση του οχήματος είναι υποχρεωτική για να διασφαλιστούν έσοδα είτε προς το κράτος είτε προς τις ασφαλιστικές εταιρείες. Όμως η υποχρεωτική ασφάλιση εξυπηρετεί ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς έτσι διασφαλίζεται η προστασία και η αποκατάσταση των ανθρώπων σε κάθε λογής ατύχημα.

Μέσω της συλλογικής καταβολής αφαλίστρων υπάρχει η καλύτερη δυνατή προστασία των ανθρώπων που κάποια στιγμή ίσως εμπλακούν σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Εάν ένα όχημα κυκλοφορεί ανασφάλιστο συνεπάγεται ότι, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος η υποχρέωση της ασφαλιστικής εταιρείας είναι σημαντική, διότι έχει βαθιά κοινωνική διάσταση, μέριμνα και σεβασμό προς τον συμπολίτη μας που έχει εμπλακεί.

Μέσω του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων , όπου όλοι συμμετέχουμε με ένα μικρό ποσό μέσα στο ασφάλιστρο , είμαστε ήσυχοι ότι σε περίπτωση που εμπλακούμε σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα θα αποζημιωθούμε πάραυτα.

Αν επιθυμείτε προνομιακή ασφάλιση του οχήματός σας , πάντα με την αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμπιστευτείτε m.a.s.

Η απόλυτη τακτική του ονόματος της Εθνικής Ασφαλιστικής με τις έννοιες της φερεγγυότητας και του κύρους της αποτελεί προϊόν μιας διαρκούς και επίμονης προσπάθειας για συνεχή προσφορά βέλτιστων υπηρεσιών και στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ολοκληρωμένα σύγχρονα πακέτα ασφάλισης με αναβαθμισμένες καλύψεις , οικονομικά ασφάλιστρα, εκπτώσεις και παροχές.

Βασικός πυλώνας για την διαμόρφωση του ασφαλίστρου είναι η εισαγωγή ενός παραμετροποιημένου , ευέλικτου, ρεαλιστικού και πελατοκεντρικού μοντέλου τιμολόγησης που προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες της εποχής.

Βασικές παράμετροι για την διαμόρφωση του ασφαλίστρου είναι μεταξύ άλλων η μάρκα, το μοντέλο, η πραγματική ισχύς, η ηλικία του οχήματος, η περιοχή κυκλοφορίας του, ο αριθμός των ζημιών του και η ηλικία του οδηγού.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Μοναδικά προνόμια σε συνεργαζόμενα συνεργεία

Τα ποσά των αποζημιώσεων καταβάλλονται απευθείας στα συνεργεία.

Παρέχεται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης στον πελάτη που κάνει χρήση των συνεργαζόμενων συνεργείων, για όλο το διάστημα που το όχημα του είναι στο συνεργείο, με την προυπόθεση η επισκευή να υπερβαίνει τις δύο εργάσιμες ημέρες και το κόστος της να είναι άνω των 600€

Τεχνικός έλεγχος 15 σημείων, καθαρισμός εξωτερικός και εσωτερικός, εκτίμηση της ζημιάς του αυτοκινήτου με ηλεκτρονικό σύστημα ώστε να επισκευαστεί με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές του εκάστοτε μοντέλου.

Σημαντικές Εκπτώσεις

Οικογενειακή έκπτωση σε όσους διατηρούν τουλάχιστον τρία ασφαλιζόμενα οχήματα.

Έκπτωση σε όσους διατηρούν και άλλο συμβόλαιο στης εταιρεία μας με ελάχιστο όριο τα 150€.

Μείωση προσαύξησης της εξαμηνιαίας δόσης από 3 % σε 2,5 %.

Εσείς ασφαλίζετε το όχημά σας, εμείς φροντίζουμε για την υγεία σας!

Σε όλους τους πελάτες μας στον κλάδο αυτοκινήτου, προσφέρουμε τόσο για τους ίδιους όσο και τις οικογένειες τους δωρεάν παροχές υγείας και σημαντικές εκπτώσεις στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Ειδικότερα:

Δωρεάν check up για τον κάτοχο του συμβολαίου τους δύο πρώτους μήνες .

Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες Ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του ομίλου 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες τον χρόνο.

Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εκπτώσεις 25% στις ιατρικές πράξεις στα νοσοκομεία του ομίλου.

Έκπτωση 25% και 40% στις προγραμματισμένες επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία και στις διαγνωστικές εξετάσεις αντίστοιχα του ομίλου.

Έκπτωση 12% στα έξοδα πιθανής νοσηλείας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να σας αποστείλλουμε προσφορά .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΟ

Εμπιστευτείτε m.a.s.